TÁMOGATÓK

  A Borsodi az egyik legrégebbi és legnagyobb támogatónk. Büszkék vagyunk rá, hogy a rendezvényünk különleges volta révén elnyerte az illetékes képviseletvezetők érdeklődését és támogatását. A rendezvény színvonalához és hangulatához is nagyban hozzájárul a résztvevők, díszvendégek és segítők közt támogatásukkal kiosztott rengeteg korsó jéghideg csapolt sör és a játékok kellékeként és díjaként is használt dobozos BORSODI sörök.
Köszönjük jól eső támogatásukat!

www.borsodi.hu

 
  A Halászi Takarék Szövetkezet az ország második a régió legnagyobb takarékszövetkezete. A térség jelentősebb kulturális- és sporteseményeinek állandó támogatója. „Természetes” és egyben nagy öröm is számunkra, hogy mind az egyesület, mind a Szigetköz Lovastalálkozók állandó és fontos támogatója.
Köszönjük a segítségüket!
 
  Hagyományos íjkészítő mester, Feketeerdő Grózer Csaba az ismert íjkészítő a kezdetektől segíti a környék hagyományos lovasjátékait. Minden évben felajánl egy vadonatúj íjat vesszőkkel a lovasíjász versenyszám győztesének. Habár amatőr játékosokról van szó, évről-évre magasabb színvonalon versenyezve, mind több induló is jelzi a díj értékét. Köszönjük!
 
Molnár Miklósné

Zöldség-Gyümölcs
Nagykereskedő,
Mosonmagyaróvár
  A kezdetektől a rendezők TELJES zöldség-gyümölcs szükségletét biztosítják, pedig ez évről-évre sok száz ember 2-3 napos ételének fontos kelléke. Ráadásul minden egyes termék kiváló minőségű, egyetlen „köszönöm”-ért cserébe. Nem tudunk eléggé hálásak lenni (pedig szeretnénk!).
 
  2004-ben szokatlan csoport iratkozott fel a támogatói listára, ráadásul egyből nagyon előkelő helyre. A szabad fordításban törvényen kívüli westernlovasok csapata nem elég, hogy részvételével, sőt egy 260 km-es túrával tisztelte meg rendezvényünket, de a csapat tagsága által (!) összedobott pénzel is segítette a szervezés költségeit. Megvallom ez a támogatás számomra a legváratlanabb, már-már zavarba ejtő, megható és nem az összeg nagysága, hanem a mögötte álló személyek és szándék miatt.
 
  A több mint tíz éves cég ma a térség egyik legjelentősebb italáru kereskedése. A rendezvény szembotjából elévülhetetlen érdemeket szerzett a - sokszor akár saját üzleti érdekeit is háttérbe szorító- támogatásukkal. Részben kapcsolatrendszerét, technikai eszközeit bocsátotta rendelkezésünkre és díjakkal is hozzájárult rendezvényünk sikeréhez.
Köszönjük a támogatásukat.

www.family-friss.hu

 
Lipóti Pékség:   A környék talán legismertebb péksége. Minden évben a teljes és szinte tetszőleges kenyér és egyéb pékáru szükségletünket önzetlenül biztosítja. Ha saját hibánkból bármi fogyóban volt elég volt egy telefon, és fáradságot nem kímélve érkezett a friss utánpótlás.
 
  A szigetköz virága. Kimagasló színvonalon várja a pihenni vágyókat. Csodálatos környezet, termál medence, kitűnő konyha, rendezvények és számos egyéb szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére. A vendégeink elhelyezésével és anyagi hozzájárulással segítették rendezvényünket, melyet ez úton is köszönünk.
 
  Sógor Gyula és csapata Line Dance oktatással támogatja rendezvényünket!
 
  Számítástechnikai szolgáltatást ajánlottak fel. Köszönjük!

OXY-MOV BT

SONNENLICHT BT

MUSCH ROOM

SCHMUCK ABC

MINICOOP ABC

LEPSÉNYI CSILLÁRSZALON

IZISZ ARANY ÉKSZER

PATRON-TONNER

DENIS HIMZŐSTUDIÓ

BIXI TRANS

PAUSITS MŰVEK

MELBA FAGYIZÓ

TÓTH LAJOS, fuvarozó

ÖTLET BAZÁR

FARKAS GUSZTÁV, órás

PETHŐ ZSOLT, Móvár Print
 

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani Szerdahelyi Máténak aki e remek honlapot összeállította. Bátran buzdítunk mindenkit, hogy látogassanak el a www.szerdahelyi.hu –ra ahol megtekinthetik referencia munkáit. Gyors ügyintézés és kiváló minőség jellemzi munkáit.